Belediye Sitesi
  • Haber Tarih : 19.07.2017
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE ÖZÜRLÜKLER GÜNÜNÜN YIL DÖNÜMÜNDE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ PROGRAM DUYGU DOLU ANLARA SAHNE OLDU. Dursun Ali Erzincanlı’nın”Ömer Halisdemir 30 Kuş”şiiri ve ardından ,İsmail COŞAR Hocamız ve eski cami müezzinimiz Harun ÇINAR’ın birlikte söyledikleri SELA ile başladı. Belediye Başkanımız Mustafa YAMAN yaptığı açılış konuşmasında; Bundan 1 yıl önce yaşanan hain darbe girişiminin emeline ulaşamadığını ,darbenin milletimizin darbesiyle geri püskürtüldüğünü,15 Temmuz gününü unutmayacaklarını ve gelecek kuşaklarada unutturmayacaklarını,belirterek,15 Temmuz programları ve etkinlikleri çerçevesinde Beldemizde düzenlenen programımıza katılan Necmettin NURSAÇAN VE İsmail COŞAR hocalarımıza teşekkür ederek kendilerini ağırlamaktan gurur duyduklarını belirtti.Emniyet güçlerimize,polis ve askerimize dualarımızda yer vermemizi,onların sayesinde vatanımızın korunduğunu,görevinin sonuna kadar en layıkıyla hizmet edeceğini,katılan vatandaşlarımıza yalnız bırakmadıkları için teşekkür ederek,gecenin hayırlara vesile olmasını diledi. İl Müftümüz Necati AKKUŞta yaptığı kısa konuşmasında,Şanlı tarihimiz boyunca adaletin tesis edildiğini,ırz namuz,vatan ve bayrak uğruna canlarını feda eden şehitlerimize saygılarımızı sunuyorum,gecenin feyzi üzerinize olsun diyerek hocalarımıza teşekkür etti. Program,İsmail COŞAR hocamızın o muhteşem sesiyle dinlediğimiz ve duygulu anların yaşanmasına sebep olan Kuran-ı Kerim ve Çanakkale kasidesi ile devam ederken,Necmettin NURSAÇAN Hocamızın muhteşem sohbeti izleyenleri büyüledi.Necmettin NURSAÇAN Hocamız tarihin sayfalarından bilgiler ve kısa anektotlar aktardığı sohbetine, 15 Temmuz Şehitlerimize ve tüm vatan için canlarını feda eden şehitlerimize ettiği dua ile program son buldu.Program esnasında,uçuşan kelebekler ise şehitlerimizin ruhu olarak nitelendirildi. Belediye Başkanımız Mustafa YAMAN,günün anısına hocalarımıza Osmanlı Arması takdim Etti.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf