Belediye Sitesi
  • Kurban Bayramımız Kutlu Olsun
  • 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
  • Hoşgeldiniz...
  • Haber Başlık : BELEDİYE ARAÇ FİLOMUZA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ.
  • Haber Konu : BELEDİYE ARAÇ FİLOMUZA BİR YENİSİ DAHA EKLENDİ.
  • Haber Tarih : 11.07.2017
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
02.03.2016 Tarihli Meclis Toplantısında Beldemiz için yeni bir itfaiye aracı alımı konusunda Meclis Üyelerimizin oy birliği ile alınmış olan 14 no lu meclis kararı ile Devlet Malzeme Ofisine yapılan başvuru ile alınan itfaiye aracına üst yapı ekipmanları yaptırılarak bugün beldemize kazandırılmıştır. Belediye Başkanımız Mustafa YAMAN Cuma namazı çıkışında belediyemiz önünde toplanan halkımıza 18 m hidrolik merdivenli 5000 lt su tankı ve 500 lt köpük tankı bulunan itfaiye aracı hakkında kısa bilgiler vererek milletce kötü olaylarla karşılaşılmamasını hizmetlerin halkımızın refahı için devam edeceğini desteklerinden dolayı önce halkımıza belediye meclis üyelerimize ve belediye personeline teşekkür edip kesilen adak ve dualar eşliğindeyeni aracın beldeye hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf