Belediye Sitesi
  • Kurban Bayramımız Kutlu Olsun
  • 30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun
  • Hoşgeldiniz...
  • Haber Başlık : ÇEVRE DÜZENLEME VE GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK.
  • Haber Konu : ÇEVRE DÜZENLEME VE GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK.
  • Haber Tarih : 11.07.2017
  • Yazar : Admin
Haber Hakkında
Sarmaşık Mahallemizde havaların ısınmasıyla birlikte çevre düzenleme ve temizleme çalışmalarının başlatıldığını belirten Belediye Başkanımız Mustafa YAMAN yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek mahallemizde yapılacak bir takım işleri belirleyip Mezarlık temizlemelerinin yapılmaya başlandığını sonrasında da isimsiz olan mezarların düzenleneceğini yaya patika yolları yapılacağını mezarlık çevresine selvi ağaçları dikileceğini sokak lambalarının düzenleneceğini cami içi ve çevresinde düzenlemeler yapılacağını mahalleye giriş ve çıkışlar ile camiye kamera sistemleri takılacağını sulama havuzunun bakımının yapılacağını,kanalizasyon hatlarında bakımların yapılacağını,genel çevre düzenlemelerinin ve temizliğinin yapılmaya başlandığını belirterek Mahallenin çehresinin vatandaşlarımızın refahı için daha güzel hale getirmeye çalıştıklarını söyleyip mahalle sakinlerine teşekkür ederek mahalleden ayrıldı.
FotoğrafFotoğrafFotoğrafFotoğraf